Wat doen wij

Binnen 't BAKHUYS willen we een plek creƫren waar iedereen een leuke tijd kan meemaken door zelf creatief bezig te zijn met verschillende workshops. Daarnaast is het de plek in Hazerswoude om kennis te maken met overheerlijke, van alleen streekproducten gemaakt, appeltaarten.

Het zou dus zomaar kunnen zijn dat je bij binnenkomst ineens een heel aantal mensen aan het werk ziet met een workshop in een van de mooie ruimtes en dat het ook heerlijk ruikt naar verse appeltaart.

Op het moment zijn Appelkaatje en HetVrolijkeH'art de enige twee gebruikers van 't BAKHUYS maar binnenkort kunnen we de namen bekend maken van nog meer creatieve ondernemers die op deze gezellige plek hun workshops aanbieden.

Ben je zelf nog op zoek naar een ruimte om dagelijks of meerdere dagen in de week lekker te kunnen werken? Neem dan via de mail of onderstaand contactformulier even contact op met 't BAKHUYS en wie weet kunnen we jouw naam hier binnenkort ook bij zetten.

Ben je op zoek naar een ruimte om zo nu en dan een workshop te geven? Ook dan ben je bij 't BAKHUYS aan het goede adres want je kan bij ons ook voor een dagdeel een ruimte huren. 

't BAKHUYS